das1

Mange bække små gør en stor å. Det er måske ikke noget man lægger mærke til i det daglige, når man begynder at spare mindre steder i ens hverdag. Men sidst på måneden kan du kigge tilbage på din konto og se, at du faktisk har en del lavere udgifter, end du plejer at have.

Læs med her for at få tre gode råd på hvordan du kan spare lidt i hverdagen.

Tag en pose med når du handler

Det er måske noget du har hørt før, men det er godt lige at få det gentaget; husk nu den pose når du handler ind! Og det gælder også, når du køber tøj og meget andet.

Det kan hurtigt blive til ufatteligt mange penge, hvis du skal give to kroner i hver butik du er inde i i løbet af en måned. De fleste danskere har det trods alt med at købe en hel del i løbet af måneden. Og derfor ender det også med at løbe op.

penge

Hav permanent en pose klar i tasken eller lommen når du tager ud af døren. På den måde er du altid forberedt.

Hvor meget giver du for dine forsikringer?

En forsikring mod indbrud, hvis cyklen bliver stjålet, hvis vi kommer ud for en ulykke… der er snart ingen ende på alle de forsikringer vi skal have og det er nu engang vigtigt at have dem alle sammen!

Men derfor behøver du jo ikke at give i dyre domme for dine forsikringer. Der kan være ret stor forskel på prisen samt hvad der er inkluderet i forsikringen, alt efter hvilket selskab du står i. Det er derfor værd at undersøge i dybden så du er sikker på, at du har den bedste aftale på markedet.

Hyg hjemme fremfor i byen

Det kan hurtigt blive meget dyrt for kontoen, hvis man altid skal mødes ude i byen med vennerne. En kop kaffe der og en pizza her kan hurtigt løbe op i et dyrt land som Danmark.

Det er meget billigere at mødes derhjemme hos en af jer og eventuelt købe en flaske vin i det lokale supermarked. Og så kan det faktisk også være en del hyggeligere.