das1

Hunden er et af de fortrukne kæledyr blandt danskerne. Men en hund kræver også meget mere tid end fx en kat. En kat skal ikke luftes efter et bestemt antal timer, som en hund skal.

En hund kræver ofte også en del motion. Det kan derfor være svært at kombinere et travlt arbejdsliv med at have hund.

At have hund, hvis du arbejder hjemme er en god ting

Hvis man har lange arbejdsdage på kontoret, og at man bor alene, så er det ikke oplagt at have en hund på trods af, at man måske selv ønsker at have hund. Alle dyr kræver tid og pleje. En hund er et af de dyr, der kræver en del tid og pleje.

skrive

Hvis man derimod sidder hjemme og arbejder, som mange i dag er begyndt på, så kan man sagtens have hund. Når man sidder foran computeren hver dag, så er det godt, at man flere gange i løbet af dagen tager en pause væk fra computeren. Der er en hund en oplagt mulighed til at få en væk fra skærmen på. Den skal luftes flere gange dagligt.

Det kan samtidig være godt at komme udenfor og få lidt frisk luft inden, at man igen sætter sig foran skærmen og arbejder.

Du kan tage din hund med på kontoret

Hvis man har sin egen virksomhed, så kan man vælge at tage ens hund med på kontoret. Det er der flere og flere, der vælger, da de netop ikke skal tænke på, om de har en lang eller en kort arbejdsdag. Igen er en hund en god måde at tage sig nogle pauser på i løbet af dagen.

hund

Få dig en bedste ven for livet

Man skal selvfølgelig ikke kun anskaffe sig en hund for, at man lettere kan komme ud og få gået nogle ture i løbet af ens arbejdsdag.

Man skal huske at tænke over hvilken race, som man vælger at anskaffe sig. Mange store hunde kræver fx timevis af motion hver dag, hvor fx en engelsk bulldog ikke kræver særlig meget motion hver dag på grund af dens dårlige vejrtrækning ved næsen. En engelsk bulldog er ikke en hund, som man skal have, hvis man ønsker lange løbeture med ens hund.

Man skal samtidig have tid og overskud til en hund. En hund kræver meget opdragelse som fx før, at den bliver renlig.

Når man vælger at anskaffe sig en hund, så får man muligheden for at få sig en bedste ven for livet. Det kræver dog, at man passer godt på sin hund og giver den en masse kærlighed. Når man gør de ting, så får man en ven for livet, som man ikke kan være foruden.