das1

Hvem vil ikke gerne have glade medarbejdere i sin virksomhed? Glade medarbejdere er lig med en bedre hverdag, en mere effektiv arbejdsindsats og i særdeleshed også en større motivation til at yde sit bedste. 

Ved at tilbyde sine ansatte et gavekort til en online gaveshop viser man dem, at deres hårde arbejde værdsættes, og det giver dem muligvis også et større incitament for at yde en endnu større indsats på arbejdet. Læs med her for at få en fornemmelse af nogle af de fordele, der kan være ved at forære sine ansatte et gavekort.

Medarbejdere holder møde

Gaven, der gør alle glade

Alle mennesker er forskellige. I en virksomhed kan der være mange kollegaer med forskellige aldre, køn, præferencer og personligheder. Derfor kan det naturligvis være svært at finde en gave, som vil tilfredsstille alles behov. 

Men med et gavekort til ansatte, hvor de selv kan vælge deres gave, kan man næsten ikke ramme forkert. Mange hjemmesider, hvortil man kan købe gavekort, tilbyder en stor variation af forskellige produkter. 

Så hvad enten man kunne tænke sig en lækker kaffemaskine med smart design, en ny skruetrækker så man endelig kan få hængt billeder op på væggen eller en smart taske til at imponere veninderne med, er der noget at finde for enhver smag. 

Denne digitale løsning afspejler yderligere, at du arbejder i en progressiv virksomhed, hvor dine medarbejdere ikke bliver forskelsbehandlet. Du skal ikke selv vælge forskellige gaver til dem, men til gengæld kan de selv tage stilling til, hvilket produkt de kunne tænke sig. 

En pære på et bord

En nem digital løsning

Som arbejdsgiver er det at give sine medarbejdere et gavekort én af de nemmeste løsninger der findes, hvis man gerne vil motivere eller belønne sine ansatte. Man behøver ikke at drage ud i en fysisk butik for at købe 80 gavekort, men man kan blot bestille dem på nettet, hvorefter man modtager en mail med en kode i sin indbakke. 

Dernæst er det bare op til sine ansatte at tage stilling til, hvilken gave de godt kunne tænke sig! Digitale løsninger som denne er effektive, fordi de er tidsbesparende – ikke kun for dig, men også for dine medarbejdere. 

For mange har det at arbejde hjemmefra under corona været en hård byrde, så måske er et gavekort til en gaveshop en god måde at sige tak på. Det behøver ikke kun at være ved juletid, at man fortjener en gave!