das1

Hvis du ejer eller leder en virksomhed, bruger I uden tvivl computere i et eller andet omfang på din arbejdsplads. Derfor er det også vigtigt, at computerne altid virker og fungerer optimalt. Hvis din virksomhed er af mindre størrelse, har du muligvis ikke din egen it support afdeling. I så fald kan det være en god ide med fjernsupport af computer. Så kan du få hjælp til computerproblemerne uden at have en supportafdeling på arbejdspladsen.

service af it

Hvad er fjernsupport af computer?

Begrebet fjernsupport dækker over, at en ekstern it supporter får adgang til din computer. På den måde kan vedkommende hjælpe dig med dine it-problemer, selvom vedkommende ikke er fysisk til stede foran computeren. I stedet anvender it supporten sin egen computer til at ændre ting på din computer. Det kan eksempelvis være, at du skal have fjernet virus, gendannet filer, installereret programmer eller noget helt fjerde. 

Hvad kan fjernsupport hjælpe med?

I dag foregår rigtigt meget it support som fjernsupport. Derfor kan en ekstern it supporter også hjælpe dig med en lang række problemstillinger. Det kan blandt andet være gendannelse af filer, fjernelse af virus eller installering af programmer. Det er få ting, der kræver, at din it supporter sidder foran din computer fysisk. 

Find en fjernsupport, der er god til kommunikation

Det stiller større krav til kommunikationsevnerne hos jer begge, når du anvender fjernsupport. Det kræver, at du kan formulere problemet på en forståelig måde. Du behøves på ingen måde være it-ekspert, men du skal kunne forklare, hvad der ikke virker. Ligesådan kræver det også gode lytte-evner hos supporteren i den anden ende. Vedkommende skal kunne forstå, hvad du siger, så han eller hun kan løse problemet effektivt. Derfor er det også essentielt med gode kommunikationsevner, når du skal finde en kompetent fjernsupport. 

fjernsupport af computer

Fordelene ved en fjernsupport

Når du anvender fjernsupport, har du ofte mulighed for at spare en del penge. Særligt, hvis du sammenligner det med at have en supportafdeling i selve virksomheden. En fjernsupport skal hverken bruge tid eller penge på at køre ud til dig. I stedet kan vedkommende hjælpe dig omgående fra sin egen arbejdsplads. På den måde sparer du kørselsudgiften.