das1

Hos os foregår en stor del af vores arbejde digitalt. Det betyder, at vi i teorien kan arbejde hvor som helst. Om det er i haven, på et hotelværelse i Sydfrankrig eller på stranden.

Arbejdet kræver stor koncentration, så det er ikke altid, at hunden får den opmærksomhed, den ønsker. Det, synes vi selvfølgelig, er ærgerligt. Når man sidder med en kold sodavand under en skyfri himmel, kan det godt være, at vi selv kan arbejde, som dagen er lang. Hunden står derimod utålmodigt og gør i halvtagets skygge, mens den ville ønske, den kunne sidde sammen med dig. Bare for at være i nærheden, mens du finpudser det sidste arbejde på computeren.

Tag hunden med på arbejde

Vi elsker at finde på gode løsninger og heldigvis findes der også en løsning til dette. Et køletæppe til hunden er et godt valg, så den ikke skal ligge på de varme fliser, det varme sand eller i den bagende sol generelt. Med et køletæppe til hunden undgår du, at den ikke får hedeslag eller bliver dehydreret, mens du er dybt engageret i arbejdet på skærmen. Så køb Køletæppe til hund online.

Samtidig er både du og hunden tilfreds. Den kan være tæt på sin ejer og blive kælet oftere. Du har ro til at arbejde, fordi den ikke længere står og gør efter dig. Men du har også en undskyldning for at slippe arbejdet en gang imellem, når du giver hunden lidt opmærksomhed.