das1

Lige meget hvor meget man elsker sit arbejde med IT, så kan det nogle gange godt være hårdt at skulle sidde foran computeren i flere timer ad gangen. Man kan få ondt i nakken, føle sig træt eller generelt bare trænge til at strække kroppen. I sådanne situationer er det vigtigt, at man afholder regelmæssige pauser, hvor man får gået en smule, drukket lidt vand og spist en lille, god snack. Andre gange kan man virkelig bare have brug for at forkæle sig selv og sin krop en lille smule, og så kan det være en rigtig god idé at henvende sig til en skønhedsklinik. Her kan man for eksempel få en ansigtsbehandling, makeuplægning eller hårfjerning, så man kan føle sig endnu mere frisk. 

voks og hår

At forkæle sig selv en smule

Som sagt kan det nogle gange være virkelig tiltrængt at forkæle sig selv en lille smule. Man kan have brug for at gøre noget godt for sig selv, så man kan slappe af for en stund og vende tilbage til arbejdet med mere overskud og energi. Der skal således findes en sund balance mellem arbejde og nydelse. Kun sådan kan man få det til at køre rundt i hverdagen. En rigtig god måde at forkæle sig selv på, er ved at investere i forskellige skønhedsbehandlinger, som for eksempel hårfjerning, ansigtsbehandling, negle og så videre. 

Hårfjerning

Mange kvinder og enkelte mænd får fjernet hår regelmæssigt. Det kan være hår på alle kropsdele, der er tale om, og det er et meget personligt valg, om man vil fjerne sit hår eller gå den naturlige vej. Vil man dog fjerne hår, kan det være en fordel enten at få det fjernet med voks eller laser, så effekten holder i længere tid. Med laserbehandling er der tale om en rimelig permanent hårfjerning, og man skal kun behandles omkring 1-2 gange om året for at vedligeholde det. Du kan lade dig behandle med laser Roskilde, hvor klinikken Cliuniq ligger. 

ansigt-og-maske

Ansigtsbehandling og makeuplægning

Cliuniq tilbyder blandt andet ansigtsbehandling og makeuplægning. På den måde er det det perfekte sted at tage hen, hvis man vil gøre sig klar til en festaften i godt selskab. Så kan man sammen med professionelle lade sig rådgive om den bedste makeup og tage direkte videre til festen med fantastisk makeup. Er man træt af at føle sig træt og utilpas efter en lang arbejdsdag, så er det den perfekte mulighed for at lade sig forkæle med lidt skønhedspleje, når man har fri.